Takbyte & Omläggning Tak runt Värmdö & Nacka i Stockholm

Hur ofta du måste byta tak varierar stort mellan olika fastigheter. Man brukar säga att det rör sig om ett tidsspann mellan 20-50 år. Det beror självfallet även på takets skick. När det är dags för ett takbyte är vi redo att hjälpa till. Vi kan även komma med kort varsel om du har ett tak som läcker.

Lång erfarenhet av takbyten

Våra medarbetare är specialister på takbyten och är vana att arbeta på olika typer av byggnader. Vi har bland annat erfarenhet av följande:

  • Industrilokaler
  • Bostadsrättsföreningar
  • Kontorsfastigheter
  • Villor

Det spelar ingen roll om du anlitar oss som ett företag eller privatperson, du är alltid lika välkommen. Det gäller både pappomläggning och takomläggning.

Takbyte runt Värmdö & Nacka

Vi fokuserar på ett stort område kring Nacka & Värmdö Vår kundkrets bor i områden som Älgö, Solsidan, Skuru, Riset och Gustavsvik. Du är också hjärtligt välkommen till oss.

Alltid till konkurrenskraftiga priser

Vi genomför säkra takbyten till ett konkurrenskraftigt och marknadsmässigt pris. Vi har inga fasta priser på hemsidan utan skickar ut en första offert. Den är helt utan bindningskrav och du kan gå igenom den i lugn och ro innan du tar ett beslut om takbyte.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här